Kontorstole fra Löffler 

med 30 års garanti !


 

BEVÆGELIG SIDDESTILLING – FOR EN STÆRK RYG

Vi sidder for meget. Dette er ikke noget nyt. Det er en konsekvens af vores moderne måde at leve og arbejde på og desværre også årsagen til omfattende rygproblemer. Vi leder efter en balance mellem at sidde og gå og bevæge os – sidstnævnte for det meste i vores fritid, under sport, på cykel eller på gåture.

Men er det nok?  Nej, det er ikke nok. Hvis vi sidder i vores stol på kontoret i 8-10 timer, så er vi nødt til at ændre de forhold vi sidder under. Så må vi bruge denne tid og sidde og bevæge os.

Mennesker er tilpasset bevægelse på grund af deres fysiske forhold. Vores ca. 50 billioner kropsceller har brug for et kontinuerligt stofskifte: ilt, vand og næringsstoffer skal transporteres gennem blodet til muskelcellerne. Bevægelse spiller en afgørende rolle i dette. Det stimulerer blodcirkulationen og nærer cellerne.

 

ERGONOMIEN VED AT SIDDE

Sund og korrekt siddestilling er resultatet af et samspil mellem ergonomisk designede siddepladser, et passende og fleksibelt miljø og brugernes rette adfærd. LÖFFLER har sat sig som opgave at støtte dig på alle niveauer – med fremragende møbler, vores ERGO TOP-system® og kompetent rådgivning om sund og aktiv siddestilling.

 

ERGO TOP®

LÖFFLERs ERGO TOPteknologi® er den tekniske forudsætning for vores ergonomiske koncept "Mooving Sitting", som ideelt set kombinerer forskellige ergonomiske måder at tænke på. Dette er et bevægeligt sæde, der understøtter aktiv siddende. ERGO TOP® muliggør og fremmer maksimal bevægelsesfrihed, svarende til at sidde på en træningsbold, med bio mekanisk optimerede bevægelsessekvenser. På den måde understøtter ERGO TOP® vores mål om at få flere og flere til at sige farvel til deres fastlåste siddestilling – for helbredets skyld.

Udviklingen af ERGO TOP blev udført i tæt samarbejde med formanden for ergonomi ved det tekniske universitet i München og bruges nu i alle LÖFFLER drejestole.